남해 라메르 펜션 홈페이지 게시판 입니다.
항상 고객의 소리에 귀를 기울이도록 노력하겠습니다.
예약문의

зиянды тағамдар сынып сағаты - пайдалы және зиянды тағамдар тех карта

페이지 정보

작성자 Justina 작성일24-07-18 01:47 조회14회 댓글0건

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
зиянды тағамдар сынып сағаты - пайдалы және зиянды тағамдар тех карта [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мектебіміздің 3 А сынып оқушылары Нұрлыбек Айшуақ, Нұртай Айару, Ерғали Інжу, Каскабаева Айша, Абдрыхман Айару, Ерназар Алтынай Пайдалы және зиянды тағамдар бейнеролигін жолдайды. Сынып жетекшісі: Ратаева Ұлболсын. 2 А сынып жетекшісі А.Рахманбердиеваның ұйымдастыруымен «Пайдалы және зиянды тағамдар. Тәрбие сағаты тақырыбы: Пайдалы және зиянды тағамдарМақсаты:•Дұрыс емес тамақтанудың себептерін анық••тау.•Пайдалы және зиянды тағамдық заттармен таныстыру. Пайдалы және зиянды тағамдар. Барлығымыздың пайдалы және зиянды азық-түліктер бар екенін білеміз, біз барлық өнімдерді жаман және жақсы деп бөлеміз, және бұл шынымен де, өйткені олардың. 1-топқа: Пайдалы және зиянды тағамдарды бөліп жазды; 2-топқа: Тамақтанудың алтын ережесін құрды; 3-топқа: Үш зиянды, үш пайдалы тағамның суреттерін. Дәмді және пайдалы 1-сынып Курсы. Каталог курсов Зиянды тағамдар. Қажетті азық түлік пирамидасы. Әр топтан бір бала шығып жапсырып. Оқушылар пайдалы және зиянды тағамдарды атайды. «Білгенің жөн» Дұрыс тамақтану ережелерін құру «Бізбен бірге қайтала!» Мұғалім сөзі: Жеміс. Е. Сынып жетекшілер. 10. «Тиімді әрі пайдалы тамақтану негізі» («Ата-аналар. мектебі» жобасы). 1-11. сыныптар. Сынып сағаты. ж. ҚР Оқу-ағарту. Мұғалім:Шәрбекова Ф. Тағам және сусын.1.4. Дәмді әрі пайдалы. Сынып: Қатысқандар саны, Қатыспағандар саны. Сабақ негізделген оқу мақсаты, 1.1.4.2 тамақтану. Бастауыш сынып мұғалімі. Тәрбие сағатының тақырыбы: Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі. Мақсаты: Білімділік: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстырып,денсаулық құндылығы, дұрыс. Тәрбие сағаты тақырыбы: Пайдалы және зиянды тағамдарМақсаты:•Дұрыс емес тамақтанудың себептерін анық••тау.•Пайдалы және зиянды тағамдық заттармен таныстыру.•Тамақтану ережелерін жаттау.•Ұзақ өмір сүру үшін. 1-топқа: Пайдалы және зиянды тағамдарды бөліп жазды; 2-топқа: Тамақтанудың алтын ережесін құрды; 3-топқа: Үш зиянды, үш пайдалы тағамның суреттерін салды. 5 кезең. «Пайдалы және зиян тағамдар». Адамның тамақтану мөлшері: oo Қәзіргі таңда адам бір тәулікте шамамен 800 грамм қорек және 1,5-2 литр су пайдаланады. Пайдаланатын жалпы тағамдар құрамында. Бастауыш сынып мұғалімі. Тәрбие сағатының тақырыбы: Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі. Мақсаты: Білімділік: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстырып,денсаулық құндылығы, дұрыс. Адамның денсаулығына пайдалы және зиянды тағамдарды ажыратады. Оқушылардың басым бөлігі: дұрыс тамақтану ережесін біледі. Мұғалім:Шәрбекова Ф. Тағам және сусын.1.4. Дәмді әрі пайдалы. Сынып: Қатысқандар саны, Қатыспағандар саны. Сабақ негізделген оқу мақсаты, 1.1.4.2 тамақтану. Сынып оқушыларын екі топқа бөлу. Әр топқа суреттер (тағам түрлері) мен А4 қағаздары беріледі. Берілген тағам түрлерін «Пайдалы» және «Зиянды» екі топқа бөлінеді. Ең зиянды азық. Адам ағзасына зиян келтіретін бар өнімдердің барлығын қарастырыңыз өте қиын, тіпті мүмкін емес деп айтуға болады, бірақ осы сериядан. Пайдалы тағамдар: балық, алма, жүгері ботқасы, қияр, қазақстан оқушылары математика бойынша әлемнің қара нан, сәбіз, қызанақ, бешбармақ.






қазақстан тәуелсіздігіне 32 жыл
тарих пен тіл тамырлас тәрбие сағаты
төле би шешендігі
қаржылық кәсіпкерлік
өзбекше сөздер аудармасымен

.
==============================================================

~~~~~ құстарға қамқорлық шығарма 2 сынып ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

목록

게시물 검색
Address
대표자 : 이명훈
주 소 : 경상남도 남해군 이동면 남해대로 1553번길 29-1
상 호 : 라메르
Helpdesk
010-3571-3484, 055-863-2391
Bank info
농협 352-0224-7550-23 이명훈
Pension info
사업자등록번호 : 695-69-00163
통신판매업신고번호 :
농어촌민박사업자신고번호 :
ADMIN 
COPYRIGHT © 2021. ALL RIGHTS RESERVED.
DESIGN BY YOONSYSTEM 
SPECIAL SPECIAL SPECIAL 위성지도 구글맵 처음으로 즐겨찾기추가